zaterdag 29 juni 2019

Er zijn 2 sessies: 

 • een ochtendsessie van 10 uur tot 13 uur
 • een middagsessie van 14 uur tot 17 uur. 

  Met de aankoop van een Olympus-camera heb je een heel erg gesofisticeerd en vooruitstrevend fototoestel in handen gekregen. We willen je alvast complementeren met je goede smaak.
  In deze workshop willen we je nu op weg helpen om je aankoop maximaal te laten renderen. En de eerste stappen zijn de moeilijkste, eenmaal je die overwonnen hebt volgt de rest quasi vanzelf.
  Net omdat de Olympustoestellen zo vooruitstrevend zijn en bulken van de features en mogelijkheden zijn ze soms moeilijker in het gebruik en vooral wat betreft de menustructuren.
  Laten we samen op verkenningstocht gaan door dit hoogstaand stukje techniek en je Olympus-camera zal je uren fotografieplezier bezorgen en je zult telkens weer verbaasd zijnvan de mogelijkheden van dit handige toestel, of je hem nu gebruikt op reis, voor de familiekiekjes, voor macrofotografie of wat ook uw interessegebied mag zijn.
  Enkele uren investeren zullen honderdvoud renderen.
  We gaan van start met de basisbegrippen, zoals diafragma, sluitertijd en sensorgevoeligheid (ISO) om al snel over te gaan naar meer praktische dingen zoals de manier waarop uw camera de belichting regelt, de autofocus en de verschillende programma’s.
  Maar je camera kan nog veel meer en dat willen we jullie ook graag tonen.
  We gaan ook tonen wat PreCap is en High Res of Focus stacking, maar ook Timelapse en video zal aan bod komen. Kortom, te veel om op te noemen.

 

- Prijs: € 20 incl. tegoedbon van € 10 -

 

Locatie:   Bampslaan 20, 3500 Hasselt