Lingerieshoot in studio           9 februari 2020 van 11 uur tot ongeveer 17uur. 

 

 

 

 

 

 

 

We zijn klaar om weer met een model de studio in te duiken, want dat is al weer enige tijd geleden. 
Het thema van dit shoot event is "Lingerie". 
We hebben niet gekozen voor een Playboy-model in uitdagende lingerie. 
We willen het sereen houden. We hebben geopteerd voor een set up waarbij het model en haar expressie de hoofdzaak is en niet de lingerie op zich of het uitdagende karakter ervan. 

 

 

Als model hebben we Emilie uitgenodigd. Ze is geen exotische schoonheid met wulpse vormen. Emilie is een degelijk Vlaams meisje, met de voetjes op de grond, die zelf veel artistieke talenten heeft, ze tekent, schildert, heeft een diploma van grafisch ontwerper en ze is erg begaan met het klimaat en met ecologie. Schoonheid, puurheid, natuurlijkheid,..... Ze poseert dan ook op een zeer natuurlijke en spontane manier, niet als een professioneel model maar als iemand die poseert omdat ze het leuk vindt. 

 

 

 

 

 

Bijgaande foto's zullen waarschijnlijk meer over Emilie vertellen dan paragrafen geschreven tekst. Laten we dus tot de praktische zaken overgaan. 

 

Datum is 9  februari 2020.
Timing: Het shoot event start om 11 uur en we gaan door tot ongeveer 17 uur. We rekenen op 5 à 6 verschillende outfits met telkens een andere licht setting. 

Wij zorgen voor spijs en drank, dat betekent dat we broodjes halen voor 's middags en dat er warme en koude dranken zullen aanwezig zijn. 

Locatie: Tuiltermolen, Zolderse Kiezel 220, te  3511 Hasselt. 

Prijs: € 75,00 inclusief lunch en drank

 

 

 

 

 

 

Opgelet: 

Wij gebruiken Elinchrom studioflitsers (ELC-500) en universele triggers  die op de meeste camera's passen. Ben je niet zeker of jouw camera compatibel is dan kan je best een eigen trigger meebrengen of ons op voorhand verwittigen.
Wij proberen dan voor een oplossing te zorgen zodat je toch kan deelnemen.