Hier kan je een reactie kwijt!

Wil je ons iets melden over een workshop of training die je gevolgd hebt?
Heb je suggesties om onze website of onze workshops te verbeteren?

Wil je graag dat we een workshop of een training organiseren over een bepaald onderwerp? 

Vul hieronder het formulier in!

Reactie plaatsen

Reacties

Johan Wolfs
3 jaar geleden

Eerste keer geweest naar de Flitscursus,
Geweldige lokatie, geweldige lesgevers en fijne sfeer
Aanrader!!!!!!

Stefan
3 jaar geleden

Dank u wel, Jo, voor deze positieve feedback. We hopen u dus zeker nog terug te mogen begroeten in een van onze volgende trainingen.

Rosa Black
4 jaar geleden

Het was fijn om model te zijn voor de workshop "modelfotografie- de straat als decor". Gemoedelijke sfeer, rustig tempo, voldoende afwisseling en nuttige praktijktips voor de fotografen!

Stefan
4 jaar geleden

Dank je, Rosa, voor je leuke reactie. Wij vonden het ook fijn om jou als model te hebben. Komt zeker nog een vervolg op.

Jacques Janssens
4 jaar geleden

Rosa, de samenwerking was weer heel leuk - zoals steeds trouwens ;-)

Marie-Reine van Leest
4 jaar geleden

Heb je echt een extra flits nodig voor fotoshoot van 20 september in Diest ? ?

Jacques
4 jaar geleden

Beste Marie-Reine, een flits is een optie maar geen must.
Je kan dus gerust zonder. Een statief is dan misschien wel goed bruikbaar - maar ook weer geen must.

Groeten,
Jacques

Jean-Claude Culot
4 jaar geleden

Op 11 augustus 2019 deelgenomen aan de fotoshoot op de heide in Zonhoven. Na een professionele theoretische uiteenzetting van Stefan en Jacques , hebben we ons op het terrein begeven . Er was slechts één model aanwezig,maar een echt natuurtalent.Ik heb er een leuke en leerrijke namiddag beleefd.Zeker voor herhaling vatbaar.

Jean-Pierre Blocken
4 jaar geleden

Modellenshoot op de heide, sessie 1.
Zondag 11 augustus 2019. Enigszins betrokken, maar prachtig difuus licht. Samen met een 10-tal andere leergierigen nam ik deel aan de workshop "modelfotografie op de heide". Die ging door in Zonhoven aan de Holsteen (natuurdomein De Teut). Het terrein is onder de veldcrossliefhebbers zeker gekend. Trainers Jacques en Stefan hadden een korte maar toch uitgebreide theoretische uiteenzetting voorbereid. Niet echt voor een newbe, maar ook geen overdreven moeilijke begrippenmolen. Auto-ISO, gebruik van de A-stand, BBF (back buton focus) waren de begrippen die voor heel wat deelnemers nog niet gekend of gebruikt werden. Het praktisch deel vond plaats in het natuurdomein met de modelshoot. Spijtig genoeg was er slechts één model opgedaagd. Maar die was, ondanks dat ze geen beroepsmodel is, zo professioneel! We leerden onder meer "sluipen als een panter ;-)" rond het model. Stefan demonstreerde de verschillende mogelijke lichtinvallen en verdedigde zijn "tegenlicht" opnametechniek. Jacques en Stefan hadden de touwtjes goed in handen zodat iedereen voldoende opnames kon maken. Elk moment stonden ze klaar met tips, niet alleen op technisch vlak, maar ook met betrekking tot compositie, camerapositie. Wellicht vergeet ik nog wel wat. Echter: Tempus Fugit. Iets na 17 uur debrieften we in de kantine van de kamping Holsteen. Voor wie er nog aan twijfelt, Stefan en Jacques zorgen ervoor dat je gegarandeerd weer wat bijleert en dat je fotografie weer een "boost" krijgt. Ten zeerste aanbevolen! Enne, nog eens bedankt allemaal, zowel de trainers als de trainees en niet te vergeten het fantastische model Anke. Tot een volgende!

Van leest marie-reine
4 jaar geleden

Ik zou graag landschapsfotografie wat beter onder de knie krijgen ... maar niet met ochtenlicht - ben geen ochtendtype

Stefan
4 jaar geleden

Landschapsfotografie staat nu nog niet op onze planning maar we zullen het zeker overwegen en dan lees je het wel in een toekomstige nieuwsbrief. Dank voor je interesse..

Guido
4 jaar geleden

Ik kwam via via, via op de FB pagina terecht en echt jammer, de training van vandaag had me enorm geïnteresseerd, las het nog maar juist :-( .... maken jullie een 'nieuwsbrief' bestand aan met komende trainingen of gelijkaardig, dan ..... Succes met de 'onderneming', het buitenland (maar helaas te ver) zit vol met workshops en shootsessions, België mag eens op de kar springen ;-)

Stefan
4 jaar geleden

Hallo Guido,

Dank voor je reactie en je hint. We moeten inderdaad nog werk maken van een nieuwsbrief.
Hopelijk kan je volgende keer deelnemen.
Vriendelijke groeten,
Stefan

Dorien Boonen
4 jaar geleden

Hallo

Wil me even aanmelden als model. Heb al diverse shoots gedaan dus heb wel wat ervaring.
https://m.facebook.com/Dorien-Boonen-Modelpage-1776174189351656/?ref=bookmarks

Team Fototraining
4 jaar geleden

Hallo Dorien,

Ik zie heel wat mooie foto’s voorbij komen op je modelprofiel. We gaan je naam zeker noteren en je zal bericht krijgen als we weer een model nodig hebben.
Dank voor je reactie


Groetjes,


Wat zijn jouw interesses? Staat jouw voorkeur niet in de lijst, geef dit dan door via het Reactie-formulier hierboven.

Bekijk resultaten